“Nerede İzzet, Orada Hizmet!”

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Mustafakemalpaşa’da gürledi:

Mustafakemalpaşa Demokrat Parti seçim bürosu açılışında gövde gösterisi yapan Genel Başkan Gültekin Uysal, yoğun kalabalığı görünce, İzzet Dede’nin bu işi bitirmiş olduğunu söyledi.
İzzet Dede’nin dürüst ve deneyimli bir belediye başkanı olduğunu belirten Uysal, “30 Mart’ta Mustafakemalpaşa sevdalılarını iş başına getirin ki, dürüstlük kazansın. Mustafakemalpaşa hizmet açığını kapatsın. Unutmayın, “Nerede İzzet, Orada Hizmet!” dedi.
Mustafakemalpaşalıların adayı olduğunu dile getiren İzzet Dede ise “Hizmet Kervanı” yola çıktı. Dürüst, çalışkan, üretken ve uygulamacı bir ekip oluşturduk. “Ben” değil, “Biz” olduk. Mustafakemalpaşa’yı köy görünümünden kurtarmaya kararlıyız. Halkla birlikte karar alacağız, Mustafakemalpaşa’yı halkla birlikte yöneteceğiz. Emeğe saygı duyacağız. Güçlünün değil, haklının yanında olacağız. Halka hizmeti, hakka hizmet sayacağız. İstiyoruz ki, 30 Mart’ta Mustafakemalpaşa kazansın. Yeni bir sayfa açılsın ve “Altın dönem” başlasın. Belediye’de kimse mağdur olmasın. Nisan ayından sonra Mustafakemalpaşa’nın her tarafını şantiyeye çevireceğimize herkes hazır olsun. Nerede İzzet, orada hizmet” dedi.
Namuslular ve namussuzlar ayırımı yapın!
İzzet Dede’nin seçim bürosu açılışına özellikle kadınların büyük ilgi göstermesi dikkat çekti. Yüzlerce coşkulu vatandaşın, “Nerede İzzet, orada hizmet” sesleri içinde seçim bürosunun açılışını yapan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bir hayli memnun oldu. Uysal, “Kırat’ın dürüst suvarilerine yol verin ki, Mustafakemalpaşa, aydınlık Türkiye’nin güneşi olsun. Türkiye, önemli bir yol ayrımında. Türkiye’de bundan sonra sağ ve sol ayrımı olmayacak. Namuslularla, namussuzlar, vatanı sevenlerle, vatanı satanlar konuşulacak. Bizler, namusumuzla, onurumuzla dimdik ayaktayız. Vatan aşkıyla görev bekliyoruz. Büyüdükçe güçleniyoruz. Büyük Önder Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu çağdaş Türkiye’yi yeniden inşa etmek için inatla yürüyoruz. Arsızlaşarak, hırsızlaşarak iktidar olmaktansa, omurgası sağlam bir şekilde muhalefet yaparız. Böyle gelmiş, böyle gitmeyecek. Türkiye’yi çadır devletine dönüştürenlere karşı başlattığımız kurtuluş mücadelesi aydınlığa çıkana kadar sürecek. Herkesin elini taşın altına sokma zamanı gelmiştir. Birlik ve dirlik içinde olursak, yalan ve talan düzenini daha çabuk yıkarız.
Beraber yürüdüler yağmur altında sandık. Oysa, beraber götürmüşler Türkiye’yi uçurumun eşiğine. Orduyu, polisi, medyayı tamamen kuşattılar. Kirli çamaşırları ortaya çıkmasın diye hakimi, savcıyı dağıttılar. Yargıyı arka bahçeleri yaptılar. Üniversiteleri kuklaya çevirdiler. Diktatörlükle idare edilir hale geldik. Rüşvet ve şantaj kasetleri havada uçuşuyor.
Şimdi, dini alet ederek kurulan çete düzeninden kurtulma zamanıdır. 30 Mart çok önemlidir. Yerel seçimler, genel seçimleri de etkileyecektir. 30 Mart’ta iktidara güzel bir ders verelim. Genel seçimlerde de alaşağı etmek kolaylaşsın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.