Neler oluyor size?

Temsilcilerimiz darmadağın:
Süper Amatör Ligde’ki temsilcilerimiz Karacabeyspor ile Gençlerbirliği, bu haftada eli boş döndü. Karacabeyspor, B Grubunda, tek puana sahip Kurtuluşspor’a 4-2, Gençlerbirliği de Demirtaş’a son dakika golüyle 1-0 mağlup oldu.
            Soğuk ve sağnak yağış altında oynanan karşılaşmalarda beklenmedik yenilgiler alan temsilcilerimizin bu başarısızlıkları taraftarlarını kahretti.
            Cumartesi günü oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Kurtuluşspor, 12, 15 ve 45.dakikalarda maçın yıldızı Aydoğan attığı gollerle devreyi 3-0 önde tamamladı. İkinci yarıya farkı kapatmak için sahaya çıkan Karacabeyspor, 63.dakikada Feyyaz`la durumu 3-1 yaparak en az beraberlik için umutlandı. Ancak oyun disiplininden kopmayan Kurtuluşspor, İnegöl ekibi, 78.dakikada bu kez Ahmet`le skoru 4-1`e taşıdı.
            82.dakikada Özgür`ün attığı gol Karacabeyspor`da yenilgiyi önleyemedi ve Lacivert-Siyahlılar, Çalıspor`dan sonra Kurtuluşspor`a da 4-2 yenilerek büyük şok yaşadı.
            Öte yandan karşılaşmanın hakemi Ahmet Aslan, verdiği ve vermediği tartışmalı kararlarla taraftardan büyük tepki aldı. İlk yarıda Hakem Ahmet Aslan, Karacabeyspor’un Basın Sözcüsü Mustafa Kuzu’yu itirazlarından dolayı saha dışına gönderdi.
            Karacabey Gençlerbirliği ise, ortada geçen maçta, son dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle, Demirtaşsporâ boyun eğdi. 6 maçında 5 mağlubiyetini alan Gençlerbirliği, sıkıntılı günler yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.