Hedefiniz doğrultusunda yürüyün!

Başkan Koç, İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı:
Karacabey İstiklal İlköğretim Okulu, eğitime katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret ederek, teşekkür etti.
            Okul Müdürü İsmet Turnalı önderliğindeki ziyarette öğrenciler, Başkan Koç’a çiçek takdim etti. Eğitimin her yerde önemli olduğunu anlatan Başkan Koç, öğrencilerin bol bol kitap okumalarını önerdi. Öğrencilere hedefleri doğrultusunda ilerlemelerini söyleyen Koç, Karacabey’deki eğitim kalitesini yükseltmek adına çalıştıklarına vurgu yaptı.
            Belediye’nin İstiklal İlköğretim Okulu’na çevre ve bahçe düzenlemesi gibi birçok hizmeti sunduğuna dikkat çeken Okul Müdürü İsmet Turnalı, katkılarından dolayı Başkan Ergün Koç’a teşekkür etti.
            Turnalı, “İyi bir vatandaş, sorumlu bir birey olabilmek için iyi bir eğitim ön koşuldur. Öğretmenler olarak, öğrencilerimize eğitim bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Kalitemizi sürekli yükselterek, güzel çalışmalar ortaya koymak istiyoruz” dedi.
            Sohbet havasında ve samimi bir ortamda süren ziyaret sonrası Başkan Koç, sorunlara her zaman olduğu çareler aramaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.