Nasreddin’in Yıldız’ı muhtar adayı!

Karacabey Nasreddin Mahallesi’nden muhtar olmak isteyen ilçenin tanınmış isimlerinden pazarcı esnafı Hüseyin Yıldız kolları sıvadı. İddialı olduğunu belirten Hüseyin Yıldız, “Kazanmaya inanarak yola çıktık” dedi.
Daha iyi hizmet sunabilmek için 2019 yerel seçimlerde muhtar adayı olduğunu belirten Hüseyin Yıldız, “Nasreddin Mahallesi hak ettiği hizmete kavuşacak.” diye konuştu.
“Hep birlikte daha iyiye” sloganıyla hizmete talip olduğunu duyuran Nasreddin Mahallesi’nin sevilen isimlerinden, çalışkan kişiliği ile tanınan ve pek çok insanın takdirini toplayan Hüseyin Yıldız adaylığı hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadeler yer verdi; “Yerel yönetimler, en sıcak ve halka en yakın birimlerdir. Muhtarlık, mahalle halkı ile gönül birliği yapabilen birimlerin temsil makamıdır. 7’den 70’e herkesin sıkıntılarına çözüm üretme noktasında beceri ister. Bu donanımda olduğuma inanarak ve Nasreddin Mahallesi halkından gelen talepler doğrultusunda aday olmaya karar verdim. Doğup, büyüdüğüm mahalleme olan sevdam herkes tarafından bilinmektedir. Yıllardır mahalle sakinlerinin tüm sorunlarıyla yakından ilgilenerek, yaşanan her sıkıntının çözüm noktasında elimden gelen tüm gayreti göstermişimdir. Bilgi birikimim ve tecrübelerimle Nasreddin’e layık bir muhtar olacağıma inancım tamdır. Gece, gündüz koşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçilirsem sorumluluğumun bilinci içinde olacağım. Sorunlarımızı ve önceliklerimizi belirleyip ilgili makamlarla koordinesini ve sıkı takibini yaparak en kısa zamanda çözüme kavuşmasını sağlayacağım. Halkımızdan gelen her türlü talebi titizlikle dinleyip önce yönetimimle görüşüp gerektiğinde tüm halkımızla da toplantılar yaparak onlarında görüşlerini alarak hayata geçirilmesini sağlayacağım. Mahallemde yaşlı, yardıma muhtaç veya sıkıntısı olan her vatandaşımıza hiçbir ayrım gözetmeden destek olacağım. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ağırlık vererek, mahallemizi daha güzel ve daha iyi yerlere taşıyacağıma inanıyorum. Seçildiğim takdirde mahalle sakinleri 7/24 ulaşılabilen bir muhtar olduğunu görecekler. Kişisel heves ve makam, mevki peşinde değilim. Mahallemin hak ettiği hizmeti alabilmesi için aday oldum. Azalarımla sürekli istişare halinde olup, toplantılar yapacağım. Her sokağın, her vatandaşımızın kısacası Nasreddin Mahallesi’nin tüm sorun ve eksikliklerini çok iyi biliyorum. Nasreddin’in sesi olmak için, şeffaf bir yönetim anlayışıyla 48 yıldır ikamet ettiğim mahallemin muhtarı olmak istiyorum. Halkımızın takdiriyle göreve hazırım. Yeni yıl itibariyle azalarımla birlikte çalışmalara başlayarak, mahallemde çalınmadık kapı, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmayacağım. Diğer muhtar adaylarına da başarı diliyorum. ”
Nasreddin Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koyan 48 yaşındaki Hüseyin Yıldız, evli ve üç kız babası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.