Muhsin Yazıcıoğlu Parkı bugün açılıyor!

Karacabey Belediye Başkan Ali Özkan tarafından başlatılan yenilikçi hamlelerle birlikte, kentin estetik görünümü ile sosyal hayatına katkı sunan projeler de hız kesmiyor. Bu kapsamda yapılan Sırabademler Mahallesi Ortaokul Caddesi üzerindeki Muhsin Yazıcıoğlu Parkı bugün saat 12.00’de açılıyor.
İlçeyi çevresel görünüm anlamında da yepyeni bir yüze kavuşturmak adına her semtte parklar oluşturan Karacabey Belediyesi, şimdi de Sırabademler Mahallesi’ndeki bir arsayı park haline dönüştürdü. Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni açılacak parka merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin verilmesi için sundukları önerinin Belediye Meclisi tarafından kabul edilmesinin ardından parkta başlatılan hummalı çalışmalarda sona gelindiğini duyurdu. Özkan ayrıca, bu bölgeye eksikliği hissedilen yeni park kazandırılmasının ve Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun isminin yaşatılacak olmasının vatandaşlarda büyük memnuniyet yarattığı vurgusunda bulundu.
Başkan Özkan, bugün saat 12.00’de gerçekleştirilecek tören ile Sırabademler ve Yeni Mahalle sakinlerine hizmet verecek olan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı açılışına tüm ilçe halkını davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.