“Mustafakemalpaşa kazansın”

İzzet Dede’nin 200 araçla gittiği seçim gezileri parmak ısırtıyor!
Mustafakemalpaşalıların Belediye Başkanı adayı İzzet Dede’nin seçim gezilerinde bu güne değin görülmemiş bir coşku yaşanıyor.
Genel seçimlerde bile pek rastlanmayan araç sayılarındaki yoğunluk İzzet Dede’yı çok mutlu ettiği görülüyor. Mustafakemalpaşa sevdalılarının kazanacağına yürekten inandığını ileri süren Dede, belediye başkanı adaylarının tümüne başarı diledi.
Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde, Mustafakemalpaşa sevdalıları ile birlikte Mustafakemalpaşa’nın kazanacağını yineleyen İzzet Dede, geçmişi unutmadan, geleceğe yeni bir sayfa açmaya hazırlandıklarını söyledi.
Mustafakemalpaşa’ya çağ atlatmaya yeminli olduklarına dikkat çeken Dede, önceki akşam 200 araçlık konvoyla gittikleri Ova Azatlı’da moral depoladı. Kendilerine gösterilen büyük ilgiden çok memnun kaldıklarını dile getiren İzzet Dede, “30 Mart’ta Mustafakemalpaşa’da altın dönemin başlayacağından kimse kuşku duymasın. Görünen köy kılavuz istemez. Halkın yoğun ilgisi ve coşkusu temiz bir sayfa açılmasından yana. Seçmen, şaibeli isim istemiyor. Denenmiş ve başarılı olamamışları değiştirmeye hazırlanıyor. Belediyede dürüst, çalışkan ve kendilerini temsil edebilecek gerçek isimleri arıyor. Belediye meclis listesi hazırlanırken bunlara dikkat eden bir tek Demokrat Parti oldu. Örnek vermek gerekirse, çiftçiyi ve köylüyü temsil edecek isimler yalnızca bizim hazırladığımız listede yer alıyor. Halka söz veren, bakanlığa imza atarak iki yıl içinde yapacağını taahhüt eden ancak arıtma tesisi kurma yerine yan gelip yatmayı yeğleyenlere kaygıyla bakılıyor. Seçmen gözünü açtı. 30 Mart’ta partilere değil, yalana talana değil, Mustafakemalpaşa’ya ve Mustafakemalpaşalılara hizmet edecek isimlere ilgi gösteriyor.
Namus sözümüz var. 30 Mart’tan sonra tembellik ve savurganlık son bulacak. Mustafakemalpaşa şantiyeye dönecek. Yeni dönemde ayırım yapılmadan herkes kucaklanacak. Belediyede kimse mağdur olmayacak. Hizmet alımı adı altındaki çarçurları kaldıracağız. Yolumuzu, temizliğimizi kendimiz yapacağız. Sokağa atılan 200 milyonla insan odaklı yatırımlara öncelik vereceğiz. Asfalt, ya da, kaldırım taşı parası adı altında hiçbir vatandaşımızdan katılım payı almayacağız. Okullarımızın, camilerimizin ve mezarlıklarımızın bakımını, onarımını belediye üstlenecek. Engellilerimiz, yaşlılarımız, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz “Özel Kartla” ulaşımdan ücretsiz yararlanacak. Geliri olmayan ailelerimize düzenli olarak yardım sağlanacak. İhtiyaçlı öğrencilerimize burs olanağı yaratılacak. Kooperatifçilik kanalıyla ihtiyaçlı ailelerimizin tümü konut sahibi olacak. Çiftçimizin, köylümüzün, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, emeklimizin, yüzü gülecek. Mustafakemalpaşalılar mutlu olacak.
Hizmet kervanımız yola çıktı. Yalan konuşmayacağız, talan düşünmeyeceğiz. Dürüst, çalışkan, üretken ve kararlı isimlerden oluşan “Hizmet kervanımız” kaçak yapılaşmaya izin vermeyecek. Çağdaş kentleşme anlayışı ödünsüz sürecek. Şehir içindeki trafik keşmekeşliği 3 ay içinde bitecek. Planlı çalışma dönemi başlayacak. Tozlu, çamurlu sokak kalmayacak. Alt yapı hizmetleri öncelikle yürütülecek. Belediyede ahpap çavuş ilişkisiyle iş yapılmayacak. Adaletli davranma ve herkesi eşit şekilde kucaklama ilkemiz hiç değişmeyecek” dedi.
Anketlerde sürekli birinci çıkan İzzet Dede, kendilerine yoğun ilgi gösteren seçmenlere teşekkür ederken, Pazar günü başlayacak olan “Altın çağ” dönemine herkesin katkı vermesini ve çorbada tuzu bulunmasını istedi.
Acıyı paylaşarak azaltacaklarını, sevinci ise birlikte çoğaltacaklarını sözlerine ekleyen Dede, halkın ve haklının belediyesi olacaklarını duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.