“Karacabey’den güçlü çıkmalıyız”

Karacabey’de AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan’la şehir turuna çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Altepe, Karacabey boğazının turizme açılmasından, tarımsal kalkınmanın sağlanmasına kadar her alanda projelerinin hazır olduğunu, seçimlerin ardından kalkınma hamlesinin başlayacağını söyledi.
Ak Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, seçim çalışmaları kapsamında Karacabey’deki seçmenlerle bir araya geldi. Esnafı ziyaret eden Altepe, alışveriş yapan vatandaşların da sorunlarını dinledi.
Günün büyük bir bölümünü Karacabey’e ayıran Altepe, şehir turunun ardından Emirsultan Mahallesi’nde düzenlenen nokta mitinginde vatandaşlara seslendi. Karacabey’in tarihi yapılardan sahillere, tarımdan sanayiye kadar çok önemli değerlere sahip olan bir ilçe olduğunun altını çizen Altepe, “Artık Özel İdare ve İl Genel Meclisi yok. Sadece Bakanlıklar ve Büyükşehir Belediyesi var. Yani bundan sonra bir köye gölet yapılacaksa kapı kapı dolaşmayacaksınız. Bize geleceksiniz, o işi programa alacağız ve göleti ilgili kurumlar yapamıyorsa biz yapacağız. Artık köylümüzün bütün derdi, bizim derdimiz. Tarımsal kalkınmanın sağlanmasından, sahil turizminin gelişmesine kadar her alanda hazırlıklıyız. Bayramdere ve boğaz bölgesine yapılacak sosyal ve turistik tesislerden, longoz ormanlarının turizme kazandırılmasına kadar her alanda projelerimiz hazır. Yine hem tarımsal sanayinin gelişmesi, hem de tarımsal üretimin daha kaliteli hale getirilmesi için çalışmalarımızı hazırladık” dedi.
Emirsultan Mahallesi’ndeki programın ardından TOKİ konutlarında oturan vatandaşlarla bir araya gelen Altepe, burada da soğuk havaya karşın bekleyen yaklaşık 500 kişiye seslendi. Karacabeylinin tüm sorunlarını çok iyi bildiklerini, çözüm için gerekli projelerinin de hazır olduğunu kaydeden Altepe, “Hizmet bizim işimiz. Hizmet kadrolarının neler yaptığını hem Bursa, hem Türkiye çok iyi gördü. Bu hizmetlerimizi Karacabey’e de yansıtmamız için öncelikle 30 Mart akşamı Karacabey’den çok güçlü çıkmamız gerekir. Burada sandıklar çiçek açsın ve inşallah Karacabey’de Ali Özkan, Büyükşehir’de de Recep Altepe, fark atarak göreve gelsin ki, biz de o moralle çalışmalarımızı hemen başlatalım” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.