Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden iftarlar!

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından iki yıldır gerçekleştirilen “Sokak İftarları” bu yıl da tüm hızıyla sürüyor.

Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla düzenlenen iftarların ilki, Fevzi Dede Mahallesi’nde yapıldı.

Fevzi Dede Cami önünde gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine; AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İftar öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı. İlahiler eşliğinde gerçekleştirilen iftarda ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, mahalleli ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Kurtulan; “Ramazan’ı Mustafakemalpaşa’da dolu dolu yaşıyoruz. Sokak iftarları da komşuların Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde birbirleriyle samimiyetlerinin artmasına imkansağlıyor. Ramazan’ın bereketini, rahmetini ve muhabbetini paylaşarak toplumsal dayanışmanın en güçlü örneğini yaşıyoruz. Kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçladığımız iftarlarımızda vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Tülin Erkal Kara ise Mustafakemalpaşalılar ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek; “ Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyorum” dedi.

Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı, mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu ‘Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları’ programı şöyle; 31 Temmuz Salı günü Orta Mahalle, 3 Ağustos Cuma günü Hamidiye Mahallesi, 9 Ağustos Perşembe günü Şeyh Müftü Mahallesi ve 10 Ağustos Cuma günü Adnan Menderes Meydanı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.