Mustafakemalpaşa Belediyesi 128 yaşında

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 128.kuruluş yıl dönümünü düzenlenen görkemli bir törenle kutladı. Etibank Parkı önünde düzenlenen yürüyüşle başlayan törene, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Vekili Sevgisun Gizli, Başkan Yardımcıları; Galip Çakmakçı, Kamil Ertuğrul, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı.
            Etibank parkı önünde başlatılan yürüyüş, Bursa Caddesi, Saat Meydanı ve Kirmasti 2.köprüsünün üzerinden geçerek Cumhurluk Alanı’nda son buldu. Cumhurluk Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan yaptı.
            Kurtulan, “Adına layık olacağız sloganıyla başlattığımız bu tören, belediyemizin 128.yılının bugüne gelinmesinin bir örneğidir. Belediyede çalışmanın bir ayrıcalığı vardır.
            Belediyemizin kuruluşunda emeği geçenlere ve bugüne kadar çalışarak 1 Ağustos 1881 yılında kurulan belediyemizi, 1 Ağustos 2009 yani bu güne getirenlere teşekkür ediyorum. Aldığımız bayrağı Mustafakemalpaşa’ya hizmet ederek sonuna kadar taşıyacağız” dedi.
            Programda daha sonra kortej halinde Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde, yıl içinde emekliye ayrılan memurlara teşekkür plaketleri verildi. Tören sonunda katılanlara Kemalpaşa tatlısı ikram edildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.