Mustafakemalpaşa Belediye Meclisi iftarda buluştu!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, meclis üyelerine iftar yemeği verdi.
            Öğretmenevi’nde önceki akşam verilen yemeğe, Belediye Meclis Üyeleri; Adnan Oğuz, Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, İsmail Gürses, Hasan Büyükakmanlar, Nuray Laçiner, Engin Sökmen, Kamil Ertuğrul, Tevfik Demir, Melahat Kamile İlhan, Süreyya Erdem, Mahmut Gök, Adnan Akın eşleriyle birlikte katıldı.
            Yemekte konuşan Başkan Kurtulan; “Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Arkadaşlarımızın bir kısmı yurt dışında oldukları için iftar yemeğine katılamadılar. İlçemize hizmet etmek için 5 yıl süre ile görev üstlendik. 60 kişi ile birlikte hazırladığımız proje kabul edildi. Düğün Salonu’ndan reklam panoları kaldırıldı. Restore edilen salonumuza, düğün sahiplerinden özen göstermelerini bekliyoruz. İlçemiz özlenen Adliye Binası’na kavuşacaktır. 2010 yılı 19 Temmuz Milli Piyango çekilişi ilçemizde yapılacaktır” dedi.
            Sadi Kurtulan’ın bazı meclis üyelerinin yurt dışında bulunmaları nedeniyle yemeğe katılamadıkları söylemi kamuoyunca inandırıcı bulunmadı. Söylentilere göre, AKP’li meclis üyelerinden bazılarının yemeğe bilerek katılmadıkları öğrenildi. Gerekçe olarak da, Başkan Sadi Kurtulan’ı protesto etmek olduğu vurgulandı.
            Milletvekili Ali Koyuncu’nun AKP’li meclis üyelerine, ‘Seçim öncesi halkımıza söz verdik. Sözlerimizi yerine getirmek için Sadi Kurtulan’a ‘bir an önce projeleri başlat, parasını ben halledeceğim’ demesine karşın Kurtulan’ın bu sözlerine kulak asmadığı ve Koyuncu’yla aralarının açık olduğu söyleniyor. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.