Muhsin Özdamar’da “Karne” heyecanı

Karacabey Muhsin Özdamar Ortaokulu'nun lösemi rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören 5/B sınıfı öğrencisi İbrahim Gönültaş, karne heyecanı yaşadı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'in elinden karnesini alan Gönültaş, kendisine her konuda yardımcı olan başta Okul Müdürü M.Şinasi Eren ile öğretmenlerine çok teşekkür etti. Okul Müdürü M. Şinasi Eren, İbrahim Gönültaş'ın çok başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek, 2012/2013 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi boyunca 7 öğretmenle evde eğitim hizmeti verildiğini ve öğrencinin notlarının da oldukça başarılı olduğunu kaydetti.
İbrahim Gönültaş ile gurur duyduklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, “İbrahim için ne yapılması gerekiyorsa her şeye hazırız. Öğrencimizin bir an önce sağlığına kavuşarak okuluna ve sınıfında ders görmesi en büyük arzumuzdur” dedi. Dingin ayrıca, tatil süresince okuması için İbrahim'e kitap hediye etti.
Diğer taraftan Muhsin Özdamar Ortaokulu öğrencileri de önceki gün düzenlenen törenin ardından karnelerini Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'den aldı.
Büyük heyecan yaşadığı gözlenen öğrencilere tatil boyunca önerilerde bulunan Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, kitap okumayı unutmamalarını istedi. Dingin, başarılı öğrencilerin bilgilerine bilgi katmaları gerektirdiğini, derslerinde eksik öğrencilerin ise eksikliklerini tamamlayıp yeni eğitim döneminde başarıyı elde etme yollarını aramaları gerektiğine dikkat çekti.
Öğrenciler için tatil süreçlerinin boşa vakit geçirmek olmadığını belirten Dingin, “Öğrencilerimiz, aktivitelerin yanı sıra yetersiz gördükleri konularda eksikliklerini gidermeleri gerekir. Ayrıca kitap okuma alışkanlığı edinme için de bu tatiller iyi bir zamandır” şeklinde konuştu. Öğrenciler de, Dingin'e kitap okuma konusunda söz verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.