Muhasebecilerden iftar yemeği

Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Karacabey Temsilciliği düzenlediği iftar yemeğiyle üyelerini bir araya getirdi.
Hacı Bey Kebapçısı’nda da düzenlenen yemeğe BSMMMO Başkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez, Genel Sekreter Servet Kuru, Koordinatör Özcan Dilekyiğit, Vergi Dairesi Müdürü Hasan Ayrancı, Karacabey’deki Serbest Muhasebeciler ile Mali Müşavirler katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Karacabey Temsilcisi Bülent Fıçıcı, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni düzenlemelerle ilgili üyelere eğitim semineri verilmesi gerektiğini belirtti.
Bursa Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Ahmet Hikmet Sönmez’de yaptığı konuşmada, Karacabey’deki yönetimin seçildikten sonra ilk sosyal etkinliğini gerçekleştirdiğini belirtti. Sönmez, vergi iadeleri ve diğer hususlar hakkında yapılması gereken değişiklikler ile ilgili girişimlerinim devam ettiğini, en kısa sürede bu değişikliklerin yapılacağına inandığını söyledi.
Serbest Muhasebeciler ile Mali Müşavirlerin dayanışma örneği sergilediği iftar yemeğine aileleriyle birlikte katılırken, yemek kusursuz bir organizasyonla gerçekleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.