Tek yol Milli Görüş

Saadet Partisi Karacabey Yönetimi, Ağustos ayı genişletilmiş ilçe divanını parti üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. Saadet Partisi Karacabey Yönetimi, Ağustos ayı genişletilmiş ilçe divanını parti üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve il yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.
Gazi Mahallesi’ndeki Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’ndeki toplantıya yoğun ilgi gösterildi. Konukları selamlayan İlçe Başkanı Hamit Çavdarlı’nın ardından söz alan İl Başkanı Hilmi Tanış, geceye katılan misafirlere ve ilçe yönetimine teşekkür etti.
Yerel seçimlerin önemine değinen Tanış, halkın tercihinin Saat Partisi olması gerektiğini savundu. Belediyeciliğin Milli Görüş misyonu olduğunu dile getiren Tanış, ”Bizim 28 şubatta önümüze dış güçler ve işbirlikçileri tarafında büyük bir set duvarı çekilmiştir. O dönemde bizler bu duvarı aşmayı planlarken şimdi AKP yi kuran arkadaşlar da bizimle beraber idiler. Onlar ise bu duvarı aşmak yerine bu duvarı örenlerle işbirliği içine girmeyi tercih ettiler ve bunun sonucun dada tek başlarına iktidarı aldılar.
Ancak iktidar olmakla beraber Ülkemizi dibi gözükmeyen karanlık bir su kuyusu içine attılar.
Şimdi bu kuyudan çıkmak zor ancak bu kuyudan çıkmanın tek yolu tekrar Milli Görüş temsilcisi olan Saadet Partisini iktidarıdır. Ülkemizin tek çıkış yolu bu yoldur, başka çare yoktur” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.