Muharrem Yılmaz’a Galatasaray Başkanlığı teklifi

Ünal Aysal’ın istifa etme olasılığını yüksek gören Galatasaray’ın duayenleri, TÜSİAD’ın eski başkanı Muharrem Yılmaz’a başkan adaylığı teklifinde bulundu.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, çarşamba günü verdiği ‘istifa sinyali’nden sonra cuma günü erken seçim kararı alacağı kulislerde konuşuluyor.
Ünal Aysal’ın yönetim kurulu içerisinde yaşadığı sorunlar, yönetim kurulunun giderek parçalanması ve arazi satışından gelen karşı çıkışlar, seçim kararı almasında etkili olduğu belirtildi. Aysal’ın bu durum neticesinde erken seçim kararını tüm camiaya duyuracağı belirtildi. Ünal Aysal’ın seçim kararı almasındaki en önemli faktörün ise istediği yetkileri, genel kuruldan alınmaması olduğu ifade edildi.
İlk aday Muharrem Yılmaz
Bunu Aysal’ın yakın çevresinden öğrenen kulübün önde gelen isimleri, kulübe iş dünyasının önde gelen Galatasaraylılar’ı arasında bir başkan adayı aramaya başladı. G.Saray camiasının ağır topları, ilk olarak Sütaş Yönetim Kurulu Başkanı olan ve bir dönem TÜSİAD’a da başkanlık yapan Galatasaray Liseli Muharrem Yılmaz ile görüşüldüğü anlaşıldı. Yılmaz ile görüşen ekip arasında İnan Kıraç gibi camiada ağırlığı olan bir isim de vardı. Ancak, Kıraç’ın varlığına rağmen Muharrem Yılmaz başkanlık teklifini kabul etmediği öğrenildi.
Muharrem Yılmaz’ın başkan olarak istenmesinin arkasında, iş dünyasındaki herkesle arasının iyi olması ve Galatasaray’ı içerisinde bulunduğu sıkıntılardan çıkarabilecek güce ve tecrübeye sahip olmasının yattığı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.