Müftülükten din görevlilerine moral yemeği

Hizmet içi eğitim kurslarına katılan 22 personel, belgelerini aldı:

Özdamak Güveç Evi’nde gerçekleşen yemeğe İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Müftülük personeli ve kursta yer alan din görevlileri katıldı.

            Konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendiren İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Diyanet İşleri Başkanlığı’nca görev yapan çeşitli kademelerdeki personellerin hizmet içi eğitimden geçtiğini belirtti.

            Kur’an-Kerim’i ve ezanı güzel okuma, hitabet ve diksiyon gibi alanlarda personelin gelişen koşullara uyum sağlamasını amaçladıklarını kaydeden Yazıcı, bu şekilde yeni yöntem, teknik ve ihtiyaçlara uygun biçimde hizmet üretilmesi gerektiğine dikkat çekti.

            Müftü Yazıcı, “Meslek içinde belli periyotlarla bireyin kendisini geliştirmesi amacıyla hizmet içi kurslar düzenlenmektedir. İlçe Müftülüğümüz de 2012 çalışma programı kapsamında 22 meslektaşımıza hizmet içi eğitimler verdi. Kurslarımız ilçe merkezi dışında köylerde de gerçekleşti. 30 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında bir ay süren kurslara 22 meslektaşımız katıldı. 120 saat süren kurslar sonunda özellikle Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma alanındaki yetenekler daha da gelişti.

            Formatör Usta Öğreticimiz Zeki Dere önderliğinde verilen kurslar çok başarılı ve verimli geçti. Kursa katılan meslektaşlarımız, bu şekilde niteliklerini daha da geliştirme olanağı buldu.

            Başta Formatör Usta Öğreticimiz Zeki Dere olmak üzere, kursa katılan 22 meslektaşıma özverilerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

            Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı önderliğinde kursa katılan 22 din görevlisi belgelerini aldı. Diğer taraftan 22 din görevlisi de 1 ay boyunca kendilerine en iyi eğitimi vermeye çalışan Formatör Usta Öğretici Zeki Dere’ye plaketle teşekkür etti.

             

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.