Müftülükten anlamlı kampanya

Karacabey Müftülüğü, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenledi. Cumhuriyet Alanı’nda dün başlayan kampanya, bugün saat 17.00’ye kadar sürecek.
“Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı çeşitli etkinlikle kutlayan İlçe Müftülüğü, hafta boyunca “Cami ve Gençlik” konusunu işledi. Cami, Kur’an kursu ve çeşitli etkinliklere maddi, manevi destekte bulunanları da unutmayan Müftülük, hayırseverleri teşekkür belgesi ile onurlandırdı.
Etkinliklerin sonunda anlamlı bir kampanya başlatan Müftülük, Kızılay ile işbirliği yaparak Cumhuriyet Alanı’nda kan bağışı kampanyası düzenledi.
Kan bağışı alımı öncesi konuşan İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, “Kan bağışlamak, candan cana yapılan bir sadakadır. İnsan hayatını kolaylaştırmak açısından hasta olanların şifa bulması noktasında bir araçtır. Hastaların, yeniden sağlıklarına kavuşması için elimizden gelen gayreti yerine getiriyoruz.
Bütün çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen ve bizi yüreklendiren Kaymakam Ahmet Yurseven’e ve Kızılay Şube Başkanımız Ahmet Kırmızı’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Kan bağışında bulunanlara da, hayat boyu böyle bir bağlılığa ihtiyaç duymadan sağlıklı ve mutluluk dolu günler yaşamalarını temenni ediyorum” dedi.
Kaymakam Ahmet Yurtseven, Müftü Hikmet Yazıcı ve Kızılay Şube Başkanı Ahmet Kırmızı’nın kan bağışında bulunmasıyla başlayan kampanya, bugün saat 17.00’ye kadar sürecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.