Belediye Gençlikspor, fırtına gibi esiyor!

Karacabey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, geçtiğimiz sezon yenilgisiz tamamladığı “2. Amatör Küme”nin ardından “1. Amatör Küme”de de fırtına gibi esiyor. Takımın üstün başarısına, işadamlarının desteği aralıksız sürüyor.
1. Amatör Küme’deki ilk karşılaşmasında Mustafakemalpaşa Çimenspor’u 2-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yapan Belediye Gençlikspor, ikinci karşılaşmasında da iddiasını ortaya koydu. M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda Pazar günü Mustafakemalpaşa Çırpan Gücü ile karşı karşıya gelen Belediye Gençlikspor, Serkan, Eşref ve Gökhan’ın attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Kulübe destek yağıyor
Belediye Gençlikspor’un başarısı günden güne artarken, iş adamlarının da kulübe desteği çığ gibi büyüyor.
Maddi katkılar devam ederken, Orkinos Market Ümit Vural, Karpet Halı Saha Necmi Akkuş, Polar Su Teknolojileri Onur Demirci, Taha Düğün Salonu Vedat-Gökhan Çubukçu, M.Ünal İnşaat Ufuk Ünal, Seferoğlu Makine Selami Özkışla, Kardost Gıda Erkan Önen ile İşadamı Cemil Evren, kulübün yeni destekçileri arasında yer aldı.
Katkılardan dolayı işadamlarına teşekkürlerini ileten Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yapılan destekler ile ilçemiz sporu bir değer olarak büyüyecek ve hak ettiği yeri alacak. Alt yapıyı da önemsiyoruz. Gerekli çalışmalarımız hazır. Artık ilçemizde spora gönül vermek isteyen çocuklarımız, kulübümüz bünyesinde yer alarak, sporla bağını güçlendirebilecek. İlçe sporuna ve çocuklarımızın sporla bütünleşmesine katkı sağlayan değerli işadamlarına ilçe halkı adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.