“Mor Menekşeler” gecesinde coştular

Fenerbahçeliler, Galatasaray galibiyetini kutladı:
Karacabey Fenerbahçeliler Derneği, 25 Ekim’deki 3-1’lik Galatasaray zaferini kutlamak amacıyla önceki akşam “Dayanışma Yemeği”nde bir araya geldi.
            Geceye Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Feder Derneği
Başkanı İlyas Buca ile çok sayıda Karacabey’li üyeler katıldı.
            Dernek Lokali’ndeki eğlencede konuşan Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Karacabey Derneği’nin İstanbul ile her platformda duyulduğunu ve tartışılmaz başarılara imza attığını belirtti.
            Fenerbahçe’nin lige çok iyi başladığını dile getiren Ballı, sezon sonunda hem lig hem de Türkiye Kupası’nı kazanacaklarını iddia etti.
            Karacabey Dernek Başkanı Engin Bezek, daveti kırmayarak gelen Volkan Ballı ile konuklara çok teşekkür etti. Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirten Bezek, tüm maçlara araç kaldırdıklarını ve her türlü etkinliklere katıldıklarına dikkat çekti. Çok büyük bir camia olduklarına işaret eden Bezek, “Her şey Fenerbahçe için. Yönetim kurulu arkadaşlarımla ne kadar övünsek azdır. Kendilerine şahsım ve tüm Karacabey Fenerbahçe taraflar adına teşekkür ederim” dedi.
            Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Vapur ise, “4 yıllık dernek kuruluşundan bu yana, 2 dönemdir başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımla Kadıköy yollarını mekik dokuduk. Bizler, Karacabey’li tüm Fenerbahçelileri Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda maç izlemelerini amaçlıyoruz. Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Bizlere güvenen üyelerimizi en iyi şekilde temsil edip, görevimizi layıkıyla yapmak istiyoruz. 100.yılımızda takım halinde 120, bireysel olarak da bin 139 kupa ve madalya kazandık. Fenerbahçe’mizin ne kadar büyük bir kulüp olduğumuz ortadadır. Başkanımız Aziz Yıldırım ile yönetim kurulunu sonuna kadar destekliyoruz. Her şey Fenerbahçe için. Sonuna kadar takımımızın yanındayız” diye konuştu.
            Galatasaray’ı 10 yıldır Kadıköy’de yendiklerine de değinen Hakan Vapur, “İnanıyorum ki, bu galibiyetler 50 yıl daha sürecek. Bu nedenle gecemizi, “Mor Menekşeler” adı altında düzenlendik. Klasik Galatasaray galibiyeti tüm üyelerimize kutlu olsun” şeklinde sözlerini noktaladı.
            Konuşmaların ardından sanatçı Ece ile geç saatlere kadar eğlenen Karacabey’li Fenerbahçeliler, unutulmaz bir gece yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.