Mobil Başkan’dan ‘ortak akıl’ vurgusu

*Karacabey’in her yönüyle modern bir kent görünümüne kavuşması adına ilçenin dört bir yanında yoğun çalışmalar yürüten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘mobil başkan’ unvanıyla ilçe halkıyla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor.
*Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri’nde, tüm esnaf tezgâhlarını tek tek ziyaret eden ve alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ali Özkan, ‘modern kent’ yolunda Karacabey’i ilçe halkıyla birlikte ‘ortak akılla’ yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

“Mobil Başkan Ali Özkan” sloganı ile yola çıkan ve ‘oturan değil, sorunları yerinde çözen başkan’ olacağını her fırsatta dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanında vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.
Başkan Ali Özkan önceki gün, Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri’ne giderek hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.
İstişare kültürüne son derece önem verdiklerini belirten Özkan, ilçenin daha da gelişip büyümesi adına 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Yerinde çözüm
Karacabey’i ilçe halkıyla birlikte, ‘ortak akılla’ yönetmeyi sürdüreceklerini belirten Özkan, ziyarette vatandaşların talep ve beklentilerini de dinledi. Özkan, ilçe sorunlarının yerinde belirlenip çözüm yollarının bulunması noktasında vatandaş görüşlerine çok önem verdiklerini kaydetti.
Bu tür buluşmaları aynı kararlılıkla sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekleyen Ali Özkan, kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı da tüm vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.