Gençlerden kan bağışı

AK Parti Karacabey İlçe Gençlik Kolları üyeleri toplu olarak U.Ü. Karacabey Meslek Yüksekokul’unda bulunan Kızılay Mobil Kan Merkezi’nde kan bağışında bulundu.
AK Parti Karacabey Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, kan bağışında bulunmanın önemine değinerek bütün gençleri bu konuda duyarlı olmaya davet etti. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının ‘Kan ver hayat kurtar’ Projesi kapsamında Türkiye genelinde bir kampanya başlatıldığına dikkat çeken Gençlik Kolları Başkanı Adem Coşkun, “AK Parti Gençlik Kolları olarak ülkemiz genelinde bir çok faaliyete imza atıyoruz. Hep sahadayız, gençlerimizle ve milletimizle birlikteyiz. Böyle bir kampanyaya da duyarsız kalamazdık. Karacabey Gençlik Kolları olarak bu önemli kampanyaya destek olduk. Tüm gençlerimizi kan vermeye davet ediyoruz ve kan ver hayat kurtar diyoruz. Verilen kanlar hayırlı ve faydalı olur” dedi.
Kan bağışında bulunan AK Partili gençler de böyle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine katılmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.