‘Mobil Başkan’ Ali Özkan hız kesmiyor

*’Mobil Başkan’ sloganıyla, Bursa ve ülke genelinde ses getirmeye devam ettiklerini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanındaki vatandaş buluşmalarının son sürat sürdüğünü belirtti. ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmaları ile her hafta vatandaşlarla bir araya geldiklerine dikkat çeken Özkan, 3D vizyonu kapsamında da doğum, düğün ve defin gibi vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanındaki vatandaşlarla gerçekleştirdiği buluşmaları tüm hızıyla sürdürdüklerini belirtti.
Göreve geldiği günden bu yana, her fırsatta vatandaşların yanında olduğuna dikkat çeken Başkan Özkan, bu ziyaretlerde gelen öneri ve şikâyetleri not alıp, konuyla bizzat ilgilendiğini belirtti.
‘Mobil Başkan’ sloganı ile yaptığı görüşmeleri her alanda değerlendiren Özkan, gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde, iletişimin ve ortak aklın önemini her fırsatta dile getiriyor.
‘Halil İbrahim Sofrası’ her hafta farklı bir mahallede kuruluyor
Göreve geldiği günden bu yana, halkın sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde görmek ve çevre sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemek için her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri kapsamında, her hafta güne merkez ve kırsal mahallelerde başlıyor. Sabah namazı sonrası mahalleliyle bir araya gelen Özkan, mesai başlangıcını vatandaşlarla birlikte yapıyor.
Doğum, Düğün ve Definde vatandaşların yanında
Vatandaşlarının iyi ve kötü günlerinde, her anında yanında olma gayreti içerisinde olduklarını belirten Başkan Özkan, 3D vizyonu çerçevesinde, ilçede yeni doğum yapan vatandaşların evlerine kadar gidilerek tebriklerin iletildiğini belirtti. Yeni evlenen çiftlerin heyecanlarına da çeşitli hediyelerle ortak olunmaya çalışıldığını belirten Özkan ayrıca, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine de bu zorlu günlerinde, ellerinden gelen desteği verme gayretinde olduklarını söyledi.
Başkanımla Okuyorum projesi sürüyor
Bursa ve ülke genelinde örnek gösterilen ‘Başkanımla Okuyorum’ projesi kapsamında, her hafta farklı bir okulda öğrenciler ve öğretmenleri ile bir araya gelen Başkan Özkan, miniklerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirirken, topluma ‘kitap okumanın önemi’ noktasında da önemli mesajlar veriyor. Özkan, okuma sonrası ise sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapmak için miniklere salçalı ekmek ikramı yapıyor.
Vatandaşların talebine göre hareket ediyoruz
Başkan Özkan, vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirterek, “Vatandaşlarımızla aramızdaki bağı güçlendirecek iletişim faaliyetlerine büyük önem veriyoruz. Bu zamana dek yüzlerce esnafla görüştük. Bizden ayrı olarak kurduğumuz bir ekip de vatandaşlarımızı ayrıca dolaşarak onların sorunlarını dinliyor, önerilerini not alıyor ve çözüm sürecinin her aşamasını kendilerine telefonla bildiriyor. Mahalle, cadde ve sokaklardaki sorunları ve çözümleri, o muhiti kullananlar en iyi bilir. Bizler de onlara sorarak hareket ediyoruz. Esnaf ziyaretlerimizde de günlük konulardan belediye çalışmalarına kadar, pek çok alanda kendileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Esnafımız da sağ olsun güler yüzünü hiç eksik etmiyor. İlgiden son derece memnunuz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.