Miniklere “Polis ve Trafik” eğitimi

İlçe Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğinden Polis Memuru Yunus Ateş ile TDP Polis Memurları, Birol Demirmen ve İsmail Düzdağ’ın verdiği bilgilendirmeye minik öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Anasınıfı Öğretmeni Pelin Demirtaş ve Stajyer Öğretmen Dilara Ateş eşliğinde altı yaş aralığında olan öğrencilere polis ve trafik olgusu slaytlarla anlatıldı. Öğrencilere her birinin bir trafik polisi olduğu imajı verilerek, anne ve babalarına araç kullanırken emniyet kemeri takmaları,  toplumda olan kurallara uyma ve uymayanlara ikaz etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Bilgilendirme ayrıca; Kırmızı ışıkta durup, yeşil ışıkta geçmeleri, Araç durmadan inip binmemeleri, Cadde ve sokaklar yerine okul bahçeleri ve parklarda oyun oynamaları, Yaya kaldırımını kullanmaları, Duran ve park halindeki araçların önünden ve arkasından geçmemeleri, Aile büyüklerine alkollü ve aşırı hızla araç kullandırtmamaları konularında öğrencilerden söz alındı.

Ziyaretin sonunda Polis Memurları, Anasınıfı Öğretmeni Pelin Demirtaş’a, Stajyer Öğretmen Dilara Ateş’e ve öğrencilere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.