Minik Minel sevindirdi

Karacabey Hotanlı Köyü’nde, otomobile 27 kiloluk taş atılması sonucu ölen genç annenin ağır yaralanan 2.5 yaşındaki kızı, kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam mücadelesini kazandı.
            Vahşetin izlerini hala yüzünde taşıyan minik kızın görüntüsü yürekleri dağladı. Geçen hafta sonu Sultaniye Köyü’nde katıldıkları bir cemiyetten dönen Atış ailesinin önü, yolda yaşanan tartışma sonrası Hotanlı Köyü girişinde bazı kişiler tarafından kesildi.
            Otomobille geçerken zanlılar tarafından atılan yaklaşık 27 kilogramlık taş, Burcu Atış ve 2.5 yaşındaki kızı Minel’e isabet etti. Saldırıda Burcu Atış olay yerinde hayatını kaybederken, kucağındaki kızı ağır yaralandı. Minik Minel, tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu edildi.
            Annesini kaybeden minik kızın yüzündeki yara izleri, vahşetin boyutunu gözler önüne serdi. Alnındaki derin yara izi ve gözlerindeki morluklar dikkat çekerken, geçici hafıza kaybı yaşadığı için babasını tanımakta güçlük çeken küçük Minel’in sürekli, ”Anne” diye ağlaması ise yürekleri parçalıyor. Sadece babaannesinin kucağında sakinleşen küçük kızın hafızayla ilgili sıkıntılarının yakın zamanda düzeleceği, yaşadığı olaydan sonra bozulan psikolojisinin düzelmesinin ise uzun bir zaman alacağı belirtildi.
Kamil Atış, ”Böyle bir acıya yürek dayanmaz, bu acıyı unutamam, ben eşimi çok seviyordum, o ölmedi, öldürüldü” derken, bundan sonra yoğun bakımdan çıkarak tekrar hayata dönen minik yavrusu Minel ve diğer kızı Figen için yaşayacağını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.