Minik Kalpler 1 yaşında!

Tecrübeli, güleryüzlü kadrosuyla, özen ve titizlikle hazırlanan donanımlı sınıflarıyla Karacabey’de göz kamaştıran Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu birinci yaşını coşkulu bir program ile kutladı.
Açılış konuşmasını yapan Özel Nisanur Minik Kalpler Anaokulu’nun kurucusu Hatice Çor, “Bugün 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılına merhaba deyişimizin birinci yıldönümünü kutlamak üzere buluştuk. Okulumuz 16 Kasım 2015 yılında kapılarını eğitime açmıştır. ‘Eğitim ağaca benzer, kökleri okul öncesidir’ sloganımızla anaokulumuzu Karacabey’e kazandırmak bizim için büyük onur oldu. O gün emekliyorduk, bugün 1 yaşına girdik yürüyoruz. Eğitim ailede başlar, okulda devam eder dedik ve Karacabey’de ailenin yerini almak istedik. Değerli velilerimizin takdiriyle bunu layıkıyla başardığımız için mutluyuz. Kaliteli, tecrübeli ve deneyimli kadromuzla birlikte Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘Fikri hür, irfanı hür nesiller” yetiştirdiğimize inanıyoruz. Yavrularımızın, okulumuzda aile ortamında olduklarını hissettirmek için çok gayret gösteriyoruz. Çocuklarımızı bilinçli bir şekilde geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Ferah, geniş mekan, eğlenceli, coşkulu, oyun ve bilgi dolu ortamlar, çocuklarımıza uygun olarak tasarlanmış masalar, sandalyeler, dolaplar, sevgiyle kucaklayan tecrübeli öğretmenler, bahçemizde doğayla iç içe yaşam ve dengeli beslenmeyle hizmet çıtamızı daha da yükseklere taşıyoruz.
Çok sıcak bir yuva, temiz ve hijyene önem veren anlayış hepsinden önemlisi güvenli ortamda çocuklarımıza iyi bir temel, iyi bir gelişim vermek için açtığımız ve her geçen gün büyüyen anaokulumuzda daha nice yaşlar kutlamayı diliyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza her şeyin en güzelini vaat ediyor, daha nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu senelere birlikte ulaşmamızı temenni ediyorum. Okulumuzu açtığımız ilk günden itibaren birlikte çalıştığımız öğretmenlerimize de özverili başarılarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Çocuğunuzun eğitimin de amacımız, amacınız ise, gelin buluşalım diyerek Karacabeyli diğer velilerimizi de okulumuza bekliyoruz” dedi.
Yapılan konuşmanın ardından birinci yaşını dolduran okulun yaş günü pastası kurucu Müdür Hatice Çor, okul öğretmenleri ve öğrenciler ile birlikte kesildi.
Programın devamında okullarının birinci yaş gününü kutlayan minik kalpler müzik eşliğinde çeşitli dans gösterileri sergileyerek doyasıya eğlendiler. Okullarının birinci yıl dönümü kutlamasında öğrenciler ve öğretmenler unutulmaz bir gün yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.