Milli Eğitim’den 65 yaş üstü seferberliği

Covit 19 salgını çerçevesinde uzun süredir evlerden çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı tarafından maske, kolonya içeren hediye paketler Karacabey İlçe Milli Eğitim’e bağlı öğretmen ve personeller tarafından dağıtılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 65 yaş üzeri Karacabeylilere gönderilen maske ve kolonyaların dağıtımını Karacabey Kaymakamlığı Sosyal Destek Vefa Grubu’nda görevlendirilen Okul Yöneticileri ve Öğretmenler gerçekleştiriyor.

65 yaş ve üzeri vatandaşlara yapılan hediye dağıtımları için İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de vatandaşlara ziyarette bulundu.

Dingin ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taahhütleri üzerine koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 65 yaş ve üzeri yaştaki tüm vatandaşlarımıza içerisinde kolonya ve 5’li maske bulunan paketlerin hediye edilmesinde Karacabey Kaymakamlığımızca Sosyal Destek Vefa Grubu’nda görevlendirilen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve bağlı okullarımızdaki Okul Yöneticileri ve Öğretmenleri tarafından dağıtımlar devam etmektedir. Yapılan dağıtımlara bizzat katılım sağlayarak 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımıza hediyelerini vermek üzere ziyarette bulundum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.