MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN DUYURU!

Geçtiğimiz Salı günü bu sayfada, “Öğretmenlerden duyarsızlık eleştirisi” başlığı ile duyurduğumuz haberle ilgili Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü’nden örnek gösterilebilecek güzellikte yanıt geldi.
Haberde; Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğretmenlere “Trafik Kuralları” ile ilgili seminer vermek istediğini ancak, her nedense gerçekleşmeyen seminer yerine, 300 öğretmenin hazır durumdaki salonda bir saate yakın bekletildiğini yazmıştık ve yanlış bulduğumuz uygulamayı eleştirmiştik.
Bu haberimizden kısa süre sonra harekete geçen Milli Eğitim Müdürlüğü dürüstlük örneği göstererek konuyu hiç sulandırmadan duyuru yaptı. Milli Eğitim Müdürlüğü kendi sayfasındaki duyurusunda devlete yakışır olgunlukta güzel bir özeleştiriye yer verdi. Yani devlet işleyişine yakışan bir tutum sergiledi.
Milli Eğitim Müdürlüğü, teknik nedenlerden dolayı yaşanan olumsuz gelişmeler yüzünden tüm öğretmenlerden ve ilgililerden özür diledi.
Milli Eğitim Müdürlüğünün duyarlılıkla hazırladığı güzel duyurusunu aşağıda aynen yayımlıyoruz:
“KARACABEY MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN
KAMUOYUNA DUYURU
İlçemizde yayın yapan yerel bir gazetede, “Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Bindiği Dalı Kesiyor!”, “Öğretmenlerden duyarsızlık eleştirisi” başlıklı haberler yer aldı.
Yazılardaki bahse konu seminer 2 gün için planlanmıştı. Ancak, Müdürlüğümüz ile İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri arasında yapılan görüşmeler sırasında sehven 1 gün olarak yanlış anlaşılma olmuştur. İstenmeyen gelişmeler de bu nedenle yaşanmıştır.
Yaşanan bu teknik hata ile ilgili olarak başta katılan Öğretmenlerimiz olmak üzere tüm ilgililerden özür dileriz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.