Milli Eğitim Müdürleri İznik’te toplandı

Bursa’nın eğitim yöneticileri İznik’e çıkarma yaptı. Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar 17 İlçe Milli Eğitim Müdürü ile İznik’te biraya geldi.
Karacabey Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, yeni eğitim-öğretim döneminin hayırlı geçmesi dileklerinde bundu.
Bursa eğitiminin masaya yatırıldığı ilk toplantıya İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun, Müdür Yardımcıları Necmettin Esen ve Şevket Barca, Şube Müdürleri Leyla Ertuğrul Oflaz ve Kemal Ünal da katıldı. Toplantıda ayrıca İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kalite çalışmaları çerçevesinde anket çalışması yapıldı.
İznik’teki eğitim öğretim durumu anlatan bir sunum gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Mustafa Öztürkçü, kaliteli eğitim vermeyi ve iyi insan yetiştirmeyi hedeflediklerini belirtti.
İznik ilçesindeki eğitim çalışmalarından duyduğu memnuniyeti belirten ve idareci ile öğretmenleri kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “İznik ilçesini gerek Kaymakamlığı, gerek Belediyesi ve gerekse diğer kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde görüyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. İznik ilçesinde eğitime destek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Eğitime yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır
Eğitimde mesai kavramının bulunmaması gerektiğini belirten Atilla Gülsar, “İçinde bulunduğumuz şu günlerde eğitimin öneminin daha da arttığını görüyoruz. Bu nedenle 24 saat esasına göre çalışmalı ve bir dakikamızı bile boşa geçirmemeliyiz. Çünkü her şeyin eğitime bağlı olduğunu düşünüyorum. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır” dedi.
Son yıllarda Bursa’da eğitimin yukarı doğru bir ivme kazandığını da ifade eden Atilla Gülsar, Okul öncesinde hedeflerinin yüzde 100’e ulaşmak olduğunu,  öğretmenlerin proje çalışmalarına daha fazla katılması gerektiğini, okuma yazma bilmeyen vatandaşın kalmaması için çalışmaların hızlandırılmasını ve okul bahçelerinin güzelleştirilmesini arzu ettiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.