Milletvekili Kaleli vatandaşın yanında!

CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Karacabey yönetimi ile birlikte bir vatandaşın evine konuk oldu ve iftar açtı. Ailelere çeşitli yardımlarda da bulunan Kaleli, ardından Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır’ın ailesi ziyaret etti.

Artan şehit haberleri nedeniyle üzüntüsünü dile getiren Milletvekili Kaleli, tüm şehit ailelerinin acısını paylaştıklarını dile getirdi.

Milletvekili Sena Kaleli’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şehit Yüzbaşı Erhan Kındır’ın ailesi de, “Artık bu terör belası bitsin. Çocuklarımız ölmesin. Ocaklar sönmesin” diye dert yandı.

Yeniköy’e ziyaret!

TBMM’nin tatil olmasını nedeniyle Karacabey’e çıkarma yapan CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Bursa’nın tek kadın ilçe başkanı olan Gönül Avil’in davetlisi olarak hafta sonu Yeniköy’e geldi.

Sıcak havada tatilini çalışarak değerlendiren CHP Milletvekili Kaleli, İlçe Başkanı Gönül Avil, Kadın Kolları Başkanı Mualla Tuğ ve ilçe yöneticileri ile birlikte tatilcileri tek tek dolaşarak sorunlarını dinledi.

S.S. Karacabey Yeniköy Boğaz Kooperatifi Başkanı Metin Çiçek ve şoförlerle de bir araya gelen Kaleli, Karacabey – Yeniköy karayolunun da zaman zaman sıkıntılarla karşılaştıklarını, bunun bir an önce giderilmesiyle ilçenin tatil cenneti olarak adlandırılan Yeniköy’ün ziyaretçilerinin daha çok olacağına inandıklarının notunu ilgilenmek üzere aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.