MHP’den halka teşekkür!

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi, önceki akşam gerçekleştirdiği iftar yemeğine yoğun katılım gösteren halka teşekkür etti.

Taha Düğün Salonu’nda yapılan iftar yemeğinin dolup taşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, “İftar programımıza halkımızın yanı sıra, MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanımız Hasan Toktaş ve yönetim kurulu üyeleri ile Mustafakemalpaşa, Gemlik ve Mudanya ilçe teşkilatlarımız da katıldı.

11 ayın sultanı Ramazan ayı kapsamında ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğine katılım bizi son derece mutlu etmiştir. Yoğun katılım nedeniyle yaşanan aksaklıklara rağmen, katılımcıların yüzlerindeki memnuniyet bizleri çıkmış olduğumuz yolda daha da şevkle, birbirimize daha sıkı kenetlenmiş olarak yürüyeceğimiz mesajını vermiştir.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde, böyle bir katılım; omuzlarımızda bulunan sorumluluğu bir kat daha artmıştır. Özellikle Karacabey halkı tarafından gerçekleşen yoğun ilginin yılardır süre gelen yanlış uygulamalar ve politikalar ile ülkeyi yaşanmaz bir coğrafyaya dönüştürerek, bölünme aşamasına getiren AKP hükümetine de verilen bir mesaj olduğunu düşünmekteyiz” dedi.

Kahraman son olarak, “İftar programımıza katılan tüm halkımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket’in ayak seslerini her yerde hissettireceğimizin sözünü veriyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.