MHP’de kongre heyecanı başladı

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Tezcan, partisinin kongre sürecinin bugün başlayacağını duyurdu.
Köy delegelerinin belirlenmesi ile başlayacak olan süreç hakkında açıklamada bulunan MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan, “Partimizin yeni yönetimini belirleyecek olan kongre sürecimiz bugün başlıyor. Önce delegelerimiz belirleyeceğiz. Delege seçimlerimiz 23 Kasım 2014 tarihinde tamamlanacak.
Delegasyonun ve yönetimin belirlenmesinde, Yargıtay listeleri esas alınacak. Yargıtay listesinde üye görünmeyenler, oy kullanamayacağı gibi, delegasyonlarda ve yönetim listelerinde yer alamayacak. Üyelerimizin, Yargıtay sitesinden üyelik sorgulamalarını yaparak, üye olup olmadıklarını tespit etmeleri gerekiyor.
Köylerimizdeki üyelerimiz, bugün saat 09.00’dan itibaren, oy kullanmak ve köy delegelerini belirlemek üzere parti binamıza gelecekler. Bu işlem 15 Kasım 2014 tarihinde saat 16.00’ya kadar devam edecek.
Merkez mahallelerde delege seçimi, 17 Kasım 2014 tarihinde saat 09.00’da başlayacak ve 22 Kasım 2014 tarihinde saat 16.00’ya kadar devam edecek. Kızılay İşhanı’nın kapandığı saate kadar oy kullanılabilecek.
Kongre sürecimizin, ülkemize, milletimize, partimize ve Karacabey’imize hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.