“Unutmadık, unutmayacağız”

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, Atatürk’ün ölümünün 76. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ulu Önder Atatürk’ün ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Ancak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır’ sözlerini anımsatan Ahmet Aygün Ata, “Parti tüzüğümüzün başlangıcında yer alan, ‘Ulusun yaşam ve bağımsızlığına suikast eden sömürgeci ve kapitalist düşmanların tecavüzlerine karşı savunma ve dış düşmanlarla işbirliği yapıp ulusu aldatmaya ve yok etmeye çalışan içimizdeki hainlerin cezalandırılması için orduyu sağlamlaştırmayı ve onu bağımsızlığın dayanağı bilmeyi’ yaşadığımız dönemin gerçeği olarak görmekteyiz.
Ülkemizin bütünlüğüne, ulusumuzun birliğine karşı 1990’lardan başlayıp sistemli bir biçimde yöneltilen saldırılara sonuna dek göğüs gereceğiz. Bu saldırılardan Kurtuluş Savaşımızdaki gibi yine zaferle çıkacağız. AKP, YCHP, payanda MHP ve ırkçı, faşist HDP buna engel olamayacak. Türk ulusunu, ordusunu, Atatürk devrimcilerini yenemeyecekler. Halkımızın bundan en küçük kuşkusu olmasın. Yaptık, yine, yaparız.
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıktığında bir avuç insanlaydı. Bugün daha şanslıyız. Milyonlarca Kemalist devrimci görev başında. Uygulanan ekonomik savaşı yok ederek, piyonlarından hesap soracağız. Yaşamını ülkemizin bağımsızlık ve özgürlüğüne adamış, kurduğu cumhuriyet ile devrimleri gerçekleştirmiş Ata’mızın, ‘Tek başınıza olsanız bile mücadeleden vazgeçmeyin’ sözünü ilke edinen Türk ulusunun fedaileri olarak ilan ediyoruz ki, Ata’mızın ilke ve devrimleri sonsuza dek yaşayacak, yaşatılacaktır. Bu uğurda her şey yapılacaktır.
Ata’mızı sonsuzluğa uğurladığımız bu günde saygı ve bağlılığımızı sunuyor, silah arkadaşlarını ve Mehmetçiklerimizi şükranla anıyoruz” dedi.
İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, aynı zamanda Mustafa Kemal Atatürk’ün 133. yaşı nedeniyle 133 karanfil dağıtacaklarını, parti olarak anıta çelenk sunma saatlerinin 10.15 olduğunu bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.