MHP Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Teşkilatı geçtiğimiz Cumartesi günü Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
Gazi Mahallesi Ortaokul Caddesi üzerinde bulunan merkez ofisi açılışına MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, il ve çevre ilçelerin başkan ve yöneticileri, Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda Karacabeyli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programın açılışında konuşan MHP İlçe Başkan Vekili Mümin Koçan, yerel seçimlere dikkat çekerek 1 Nisan 2019 sabahına zaferle uyanacaklarını söyledi. Karacabey Belediyesi burçlarında Üç Hilal’in dalgalanacağını iddia eden Koçan, “Tüm gayretimizle çalışarak yerel seçimleri kazanacağız.” dedi.
MHP Karacabey Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Erol, yerel seçimlere henüz 4,5 ay olmasına karşın yola erken çıkmak istediklerini söyledi. Karacabey’in hak ettiği hizmetleri alacağının sözünü veren Erol, “Bizlere ‘neden bu kadar erken seçim çalışmalarına başladınız?’ diye soruyorlar. Biz de ‘erken kalkan yol alır’ düşüncesiyle hareket ettiğimizi söylüyoruz. Çünkü yerel seçimlere önem veriyoruz, halkımıza büyük saygı duyuyoruz. Hak-Hukuk-Adalet üçgeninde Karacabey’imize hak ettiği hizmetleri sunacağız. İlçemizin sorunlarını da, çözüm yollarını da biliyoruz. Göreve geldiğimizde Karacabey’in değerlerine büyük değer vereceğiz. İlçemize hizmet ederken bu değerlerimizle sözde değil, özde istişare kültürü oluşturacağız. İlçemizin 25-30 yıllık geleceğini inşa edeceğiz. ‘Ben’ değil ‘Biz’ odaklı bir yönetim anlayışının sözünü veriyoruz. En donanımlı ve en liyakatli kadrolarla yola çıkıyoruz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi halkımızla detaylı olarak paylaşacağız. Derdimiz Karacabey halkının hak ettiği modern, huzurlu ve konforlu bir kent ortamı yaratmaktır.” diye konuştu.
MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ise, bu yerel seçimlerin tarihe iki önemli ders vereceğini vurguladı. Kalkancı, “Birincisi; millete hizmet edemeyenlere, nasıl hizmet edildiğini göstereceğimiz ders. İkincisi de yetiştirdiğimiz kadroların ilgililere vereceği ders. MHP milletle kucaklaşacak ve hem Karacabey, hem de ülkenin her bölgesindeki seçimlerden birinci çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ve okunan duanın ardından MHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılış kurdelesi kesildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.