Metin Yalçın göreve başladı

Karacabey’in yeni Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, dün görevine başladı. İvrindi Milli Eğitim Müdürlüğü’nden kadrosunun bulunduğu Karacabey’e atanan Yalçın, ilçedeki eğitim kalitesini yükseltmek için çalışacağını söyledi.
20 yıl meslek yaşamının 12 yılında idarecilik yapan Metin Yalçın, 1967 yılında Balıkesir Dursunbey’de doğdu. İlkokuldan sonra 1985 yılında Dursunbey İmam-Hatip Lisesi’ni ve 1990 yılında Uludağ Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi’ni bitirdi. 1992 yılında Konya Hadim Lisesi’nde göreve başladı.
10 Eylül 2007 tarihinde 2. üniversite olarak Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinde Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.
1994–2000 yılları arasında Bartın İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu İmam-Hatip Lisesinde meslek dersleri öğretmeni olarak çalıştı. 2000 yılında İvrindi İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğüne atandı. Daha sonra 26 Aralık 2002 tarihinden beri İvrindi Milli Eğitim Müdürü olarak çalıştı.
11 Temmuz 2005 tarihinde Karacabey Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Yalçın, görevlendirme ile yeniden İvrindi Milli Eğitim Müdürlüğüne gitti.
Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanlığı’nın emriyle Türkiye genelinde 227 müdürün, kadrosunun olduğu yerde görev yapacağı bildirildi.
Bu nedenle Karacabey’de yaklaşık 9 yıldır görev yapan Hasan Turhan, kadrosunun bulunduğu İvrindi Milli Eğitim Müdürlüğüne giderken, kadrosu Karacabey’de bulunan Metin Yalçın da, ilçeye geri döndü.Evli ve iki çocuk babası olan Karacabey Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Elimizden geldiğince ilçemizdeki eğitim kalitesini yükselteceğiz. Sevdiğimiz bir mesleği yapıyoruz. Bu nedenle handikabımız yok. En iyisini ver için uğraşacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.