Melis ve Volkan mutluluğa yelken açtı

Karacabey’in saygın ailelerinden Gülnaz-Emrullah Hasırcık çiftinin oğulları Volkan ile Küçükkaraağaç Mahallesi’nin önde gelen ailelerinden Aynur-Erol Çapraz çiftinin kızları Melis görkemli bir törenle nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını attı.
Küçükkarağaç Mahallesi’nde geleneklerin büyük bir duyarlılıkla yaşatıldığı törende Hasırcık ve Çapraz ailelerini akraba, eş, dost ve işyeri arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nişan kurdelasını Gazetemiz Köşe Yazarı Ahmet Aygün Ata kesti. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile Kahraman Mehmetçiğimize minnet, şükran ve rahmet dileyen Ata; çiftten Atatürk gibi çocuklar diledi.
Yüzüklerin takılmasının ardından nişan pastasını kesen Melis-Volkan çifti geleneklere uygun kutlamaları kabul ederek ilk danslarını yaptılar. Çiftin gözlerinden okunan mutluluğu konuklara Maaşallah dedirtti. Azram Müzik Grubu’nun kaliteli müzik ve organizasyonu takdir topladı. Genç çift saatlerce mutlu gecelerinin tadını çıkartarak dans etti, oynadı. Melis ve Volkan çiftinin mutluluğa yelken açtığı nişan töreni eğlencesi geç saatlere değin sürdü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.