Kurşunlu İlkokulu yenileniyor

Karacabey’in kırsal mahalle okullarından olan Kurşunlu İlkokulu’nda güzel çalışmalar yapılıyor. İki yıldır müdür yetkili öğretmen olarak çalışan Tuğçe Doğan, eğitim-öğretimde başarıyı artırmak ve daha aktif bir öğrenme ortamı sunmak amacıyla özveriyle çalışıyor.
Bu çalışmalardan bazıları; okul kütüphanesinin kazandırılması, kütüphaneye 1000’e yakın yeni kitap ve okuma köşesinin kazandırılması, okul koridorları ve dış cephesine eğlenceli ve öğretici resimler çizilerek okula güzel bir görünüm kazandırılması. Bunun yanı sıra diğer öğretmenlerin de desteği ile okulun giriş katına oyun alanları çizilerek, öğrencilerin teneffüslerini daha verimli kullanmaları için uygun ortamlar sunulması. Paslanmış demir korkuluk, bahçe kapısı ve giriş kapısı rengârenk boyanarak okul baştan aşağı yenilenmesi.
Çocukların kullanımına sunulmuş 3 yeni bilgisayar bağışından söz eden Tuğçe Doğan, halihazırda devam etmekte olan okul laboratuvarı kurma projesi ile okul spor alanını yenileme projesine devam ettiklerini ve bu sene içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.
Meliha Turan’dan eğitime yine destek
Ayrıca ilçemizin hayırseverlerinden Meliha Turan, Kurşunlu İlkokulu’na projeksiyon ve anasınıfı için kendi elleriyle diktiği çok sayıda minder ve halı bağışında bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Okulumuzun gelişimi ve değişimi için katkı sağlayan ve bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür eder, başta özverili çalışmaları için Okul Müdür Yetkili Öğretmeni Tuğçe Doğan olmak üzere tüm öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.