Melike Uysal’dan muhteşem kına gecesi

Karacabey’in seçkin ailelerinden Öz Uysal Elektrik İşletmesi sahiplerinden Mehmet-Emine Uysal’ın biricik kızları Türkiye Ekonomi Bankası Personeli’nden Melike Uysal, Nakliyeci Harun Sadık ile düğün töreni öncesinde Hüseyin Oruç Düğün Salonu’nda muhteşem kına gecesi düzenledi. Dillere destan kına gecesinde Melike Uysal mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.
Çok sayıda davetlilerin katıldığı kına gecesinde, Melike Uysal’ın akraba ve kız arkadaşları salonda bulunan davetlilere eğlenceli, doyumsuz anlar yaşattı. Salondaki davetliler de şıklıklarıyla göz doldururken, kına gecesi oyun havalarıyla zirveye ulaştı.
Eğlencenin ardından Osmanlı konseptiyle salona şık kaftanı ve davullar eşliğinde giren Melike Uysal göz kamaştırdı. Kına yapılan sahneye gelinin arkadaşları pelerinleri ve ellerindeki mumlar eşliğinde geldi. Hüznü ve sevinci bir arada yaşayan müstakbel gelin Melike Uysal’ın kınası yakılırken muhteşem bir şölen gerçekleşti. Duygusal anların yaşandığı kına merasimindeki Özra Organizasyon’un şovu renkli görüntülere sahne olurken, davetliler keyifli anlar yaşadı. Hafızalara unutulmaz görüntülerin kazındığı gecede Özra Organizasyon’un gelin Melike ile gösterileri büyük ilgiyle izlendi. Gecede Türk kına kültürüne dair hiçbir detayın atlanmaması dikkatlerden kaçmadı. Dört dörtlük hazırlanmış kına merasimin de Melike Uysal’ın, annesi ve kayınvalidesine Osmanlı usulü şerbet takdim etmesi ise geceye özel bir anlam kattı.
Rüya gibi gerçekleşen kına gecesinde, damat Harun’un da Osmanlı kıyafetiyle salona gelerek gelin Melike’nin duvağını açması romantik dakikalara sahne oldu.
Gönüllerince eğlenen Melike ve Harun çifti unutulmaz bir kına gecesine imza atarak, tüm misafirlere teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.