Melike ve Harun’dan rüya gibi düğün!

Karacabey’in saygıdeğer ailelerinden Öz Uysal Elektrik İşletmesi sahiplerinden Mehmet-Emine Uysal’ın biricik kızları Melike ile ilçenin tanınmış ailelerinden Nakliyeci Davut-Fatma Sadık’ın oğulları Harun görkemli kına gecesinin ardından gerçekleşen dillere destan bir düğün merasimiyle yaşamlarını birleştirdi.
Geçtiğimiz Pazar gecesi Taha Düğün Salonu’nda gerçekleşen Nikah Töreni ardından Melike ve Harun çifti ilk dansını alkışlar eşliğinde gerçekleştirdi. Konukların gönüllerince eğlendiği dillere destan düğünde Melike ve Harun çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Birlikteliklerini nikâhla taçlandıran genç çift, konuklarla birlikte canlı müzik eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar coşarak, keyifli dakikalar yaşadı.
Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği düğün töreni muhteşem atmosferinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Uysal ve Sadık ailelerini, bu mutlu günlerinde dostları ve akrabaları yalnız bırakmazken, genç çiftle birlikte bu anlamlı ve özel günün tadını doyasıya çıkardılar. Birbirlerine beraberlik sözü vererek mutlu bir yaşama “Evet” diyen genç çiftin yüzlerinden eksik olmayan gülücüklerini paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşarken, kendilerine ömür boyu huzur ve sağlık diledi.
Tebrikleri kabul eden çiçeği burnunda çiftin aileleri; duygulu anlar yaşarken, çocuklarının mürüvvetlerini görmenin mutluluğunu düğüne katılan dostlarıyla paylaştılar.
Doyumsuz bir gece yaşayarak, ömür boyu sürecek olan sevgilerini geleceğe taşıyan Melike ve Harun, bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Yaşamlarını birleştirerek mutluluğa yelken açan Melike ve Harun Sadık çiftini biz de Meltem Ailesi olarak kutlar, yeni evli çifte bitimsiz mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.