“Mehmetçiğe Selam Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası” başladı

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen Mehmetçiğe Selam Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası başladı.
Mehmetçiğe Selam Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası kapsamında 12 Kasım tarihinde oynanan voleybol maçına İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü S. Ayhan Sağlam katıldı. Sağlam, “Karacabey Anadolu Lisesi Ömer İşcan Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvada Karacabey’de görev öğretmenlerin iletişiminin artması, spora ilginin artması, sporun her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, okullar arasındaki iletişimin güçlenmesi amaçlanmaktadır. 19 takımın katıldığı Mehmetçiğe Selam Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası coşkuyla devam etmektedir.” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da dereceye giren takımlar kupalarını 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen törende alacaklardır. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başta İlçe Gençlik ve Spor Müdürü S. Ayhan Sağlam ve okullarımızda görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz olmak üzere, tüm öğretmenlerimizi tebrik ederim” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.