Meclis Üyesi Nezettin Şahinbaş DP’ye geçti

Mustafakemalpaşa AK Parti’de yaprak dökümü sürüyor.

Mustafakemalpaşa AKP’de Erhan Onar’ın ayrılmasıyla başlayan yaprak dökümü devam ediyor. AKP’de etkili çalışmalarıyla dikkat çeken Saliha Onar, Emel Sargın, Öznur Kuyumcu, Öznur Leblebici, Refiye Onar, Nurcan Sarıoğulları, Yasemin Balkan, Hayriye Şimşek, Yüksel Coşkun ve Nefise Kaynak’ın Erhan Onar’la birlikte Demokrat Partiye geçmelerinden sonra meclisin dürüst ve çalışkan isimlerinden Nezettin Şahinbaş da partisinden istifa etti.
Belediye Meclis Üyesi Nezettin Şahinbaş AKP’den istifa ettikten sonra DP’ye üye oldu.
AKP’deki yaprak dökümünün süreceği belirtilirken, Mustafakemalpaşa sevdalılarının Demokrat Parti’de toplandığına dikkat çeken Kırat’ın Suvarisi İzzet Dede, Nezettin Şahinbaş’la daha da güçlendiklerini söyledi. Demokrat Parti’ye ilginin her gün biraz daha yoğunlaştığını anımsatan Belediye Başkanı Adayı İzzet Dede, “Kırat şahlandı. Yakında yeni katılımlar olacak. Genç, üretken, çalışkan, dürüst, kararlı, yalana ve talana izin vermeyecek pırıl, pırıl kadrolarla oluşturduğumuz “Hizmet kervanı” yola çıktı. Seçmenin ilgisi çok büyük ve çok içtenlikli. Seçim gezilerimiz mitinge dönüşüyor. Bu kez, İzzet Dede’nin ekibiyle birlikte Mustafakemalpaşa kazanacak. 31 Mart sabahı yeni bir sayfa açılacak ve yeni bir dönem başlayacak. Bu kez, çalmayan, çaldırmayan, insan odaklı, emeğe saygı duyan ve adalet terazisinde hiçbir zaman şaşırmayan anlayıştaki kadrolar işbaşında olacak. Mustafakemalpaşa altın çağını yaşayacak. Mustafakemalpaşa Belediye’sinde kimse mağdur olmayacak” dedi.
72 araçla çıktıkları seçim gezilerinde, önümüzdeki hafta 100 araçla gövde gösterisi yapacaklarını ileri süren Dede, Mustafakemalpaşa’nın boşa geçen zamanlarını 5 yılda kapatmayı hedeflediklerini ve bu konudaki projelerini hazırladıklarını kaydetti.
Meclis üyeliğine DP’den yeniden aday olan Nezettin Şahinbaş ise AKP’den istifa etmesinin nedenlerini anlatırken, Sadi Kurtulan’ı hedef gösterdi: “Yalsuzluğu, yasakları ve yoksulluğu” yok edeceğimizi söyleyerek iktidar olduk. Ancak tam tersi uygulamalarla karşılaştık. Kurtulan iyi bir kaptan olamadı. Ne “Dur” bildi, ne durak. Uyarılarımızı sürekli göz ardı etti. Meclis üyelerini yok saydı. Kafasına göre takıldı. Seçmene verilen sözlerin yerine getirilememiş olması bardağı taşırdı. İzzet Dede ile Mustafakemalpaşa’nın yüzünün güleceğine inandığım için buradayım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.