Meclis “borçlanmaya” evet dedi

Karacabey Belediye Meclisi, önceki gün gerçekleştirdiği olağanüstü toplantıda, Hazineye ait Fuat Mert Yaş Sebze Meyve Hali (Soğan Pazarı) arazisinin satın alınması için Başkan Ali Özkan’a 3 milyon TL borçlanma yetkisi verdi.
Belediye Meclisi, önceki gün Yazı İşleri Müdürlüğü’nün borçlanma yetkisi talebiyle olağanüstü toplandı.
Görüşülen önergede, Canbalı Mahallesi 84 pafta, 675 ada, 1 nolu ve 5 nolu Hazine adına kayıtlı parsellerin belediye adına satın alınması ve bu parsellerin bulunduğu alanın bütünüyle yeniden planlanması çalışmalarında kullanılmak üzere, İller Bankası veya diğer finans kuruluşlarından 60 ay vadeli 3 milyon TL tutarında bir kredinin temin edilmesi amacıyla borçlanma için Belediye Başkanı Ali Özkan’a tam yetki verilmesi” istendi.
AK Partili Hamiyet Özenli ile MHP’li Cem Barış Akınsal’ın mazeretleri nedeniyle katılmadığı toplantı sonunda yapılan oylamada, Belediye Başkanı Ali Özkan’a borçlanma yetkisi oy birliği ile verildi.
Oylama sonunda tüm meclis üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Ali Özkan, katılımcılığı esas aldıklarını ve Karacabey’e hep birlikte hizmet etmek istediklerini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.