“Karacabey için tarım vazgeçilmez olgudur”

Ziraat Odası ve İlçe Tarım Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Ali Özkan, tarımın önemine dikkat çekti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni atanan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemer Erken ile Ziraat Odasına Başkanlığı’na seçilen Erhan Erdem’i ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.
Başkan yardımcıları ve AK Partili meclis üyelerin de yer aldığı ziyaretlerin ilk durağı Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem oldu. Erhan Erdem’e yeni görevinin hayırlı olması temennilerini ileten Başkan Ali Özkan “Karacabey için tarım vazgeçilmez bir olgudur. Bizler her zaman tarımı önemseyen bir hizmet anlayışıyla hareket etmekteyiz. Bu anlamda ilçe çiftçimizi temsil eden Ziraat Odası’nı da önemsiyoruz. Kurumlar arası diyaloglar bizim için önemli. Ziraat Odası’nın yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. İlçe tarımı adına gerçekleştirilecek ve Karacabey’imize fayda sağlayacak her türlü projeye de destek olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.
Ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevine atanan Cemer Erken ile bir araya gelen Başkan Ali Özkan, hayırlı olsun dileklerini ileterek başarı diledi.
Başkan Ali Özkan, kurumlar arası diyaloglara verdiği öneme burada da vurgu yaparak “Belediye olarak yeni ek hizmet binası inşaatına gerekli desteği sağlamış ve çeşitli çalışmalarda bulunmuştuk. Karacabey menfaatlerine fayda sağlayacak her türlü çalışmada yer almaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.