Matlı’dan “Yol” müjdeleri

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Önder Matlı, Karayolları 14.Bölge Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan çeşitli çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Matlı yaptığı açıklamada: “(Balıkesir-Bandırma Ayrımı)-Okçugöl-(Bandırma-Karacabey Ayrımı) 15 kilometre ihalesi 24 Ocak 2013 tarihinde yapılmış olup ihale süreci sonuçlanmak üzeredir. Nisan ayı içerisinde çalışmalara başlanacaktır.
Bursa-Karacabey yolunda ise, Bursa-Mudanya yol ayrımından İzmir Yolu istikametinde yaklaşık 20 kilometre bölünmüş yol bitümlü sıcak karışım (BSK) hale getirilecek ve 5 adet (1. İrfaniye, 2. Başköy, 3. Badırga Organize Sanayi Kavşağı, 4. Gölkıyı ve 5. Seyran) Köprülü Kavşak yapılacaktır.
Karayolları yatırımlarımız hızla devam etmektedir.'Gidemediğin yer senin değildir' düşüncesiyle hizmetlerine yenilerini katan AK Parti hükümeti, Bursa'mızın her köşesini modern yollarla donatarak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamaya çalışmaktadır. Yapılan yatırımların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.