Anadolu İmam Hatip’ten kermes

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği'nin düzenlediği Kermes dün başladı. Atatürk Bulvarı Üzeri Belediye İşhanı karşısında açılan Kermes'in 06 Nisan 2012 tarihine kadar devam edeceği bildirildi.
    Birbirinden güzel ve lezzetli ürünlerin sergilendiği kermes açılışına Belediye Başkanı Ergün Koç, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, Milli Eğitim Şube Müdür Vekili İbrahim Çalı, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdürrahim Üner, Okul Aile Birliği Başkanı Kazım Sağ ve çok sayıda veli katıldı.
Okul Aile Birliği olarak okul idaresi ile işbirliğini uyum içinde sürdürüdklerini belirten Başkan Kazım Sağ, okulun genel ihtiyaçlarını karşılama amacıyla çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.
Başkan Sağ, “Okul Aile Birliğimizin aldığı karar doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz kermese velilerimiz büyük destek verdi. Kermeste, velilerin ve birlik üyelerimizin evlerinde yaptıkları yiyecekler ile el emeği ürünlerini satışa sunuyoruz. İlginin yüksek olmasını bekliyoruz. 06 Nisan'a kadar açık kalacak kermesten elde ettiğimiz geliri, okulun ihtiyaçlarına kullanacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.