Maç geliri Mehmetçik Vakfı’na

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’taki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Çarşamba günü sahasında Osmaniyespor’u 4-0 yendi.
Geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanan Karacabey Birlikspor – Osmaniyespor maçına taraftarların da ilgisi yoğundu. M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadelenin başından sonuna kadar üstünlüğünü elden bırakmayan Birlikspor, ilk devresi golsüz sona eren maçın ikinci yarısında adeta coştu.
Karşılaşmayı 48 ve 79. dakikalarda Uğur Erdoğan, 70. dakikada Emirhan Çolak ve 90. dakikada Oğuzhan Türkmen’in golleriyle 4-0 kazanan temsilcimiz, ligde üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Bu sonuçla Play Off’u iyice zorlamaya başlayan mavi siyahlılar, 32 puanla 6. Sıraya yükseldi. Play Off hattındaki en yakın rakibi Sultanbeyli Belediyespor ile puan farkını 1’e indiren Birlikspor, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’un konuğu olacak.
4-0’lık Osmaniyespor galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşayan Birlikspor’lu futbolcu ve teknik heyet, 2. Lig hedefleri doğrultusunda Play Off umutlarını da iyice arttırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.