AK Kadınlar’dan şehit ailelerine vefa ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Kadın Kolları yönetimi ilçede gerçekleştirdikleri şehit aileleri, taziye, hasta ve yaşlı ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.
Hamiyet Özenli başkanlığındaki AK Parti İlçe Kadın Kolları, bu kapsamda önceki gün 2016 yılında Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Bayramdereli Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan’ın kabrini ve ailesini ziyaret etti.
İlçe Kadın Kolları’nın ziyareti sırasında şehit annesi Ümmühan Turan ile sohbet eden Başkan Hamiyet Özenli, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını vurguladı. Özenli, “Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bizler için canlarını veren şehitlerimizden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Onlar bu topraklarda Türk Bayrağı’nın dalgalanması için evlatlarını vatana şehit veren yüce gönüllü insanlardır. Onlarla birlikte olmak bizler için gurur kaynağıdır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz” dedi.
Şehit ailesinin ardından AK Kadınlar, Bayramdere Mahallesi’nde taziye ziyaretlerinde bulundu. AK Parti heyeti, önceki gün vefat eden merhum Adnan Türken’in Mevlid-i Şerifi’ne katılarak, yakınlarının acısına ortak oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.