Lokma Dünyası’ndan öğrencilere ziyafet

Karacabey’de Cuma günü “Lokma Dünyası’ karne alarak yarı yıl tatiline giren öğrencilere lokma dağıtarak açılışını gerçekleştirdi.
Şehit Bahadır Tayfur İlkokulu’ndaki “Karne Töreni”nde minik öğrencilerin heyecanlarına ortak olan Lokma Dünyası İşletme Sahibi Selcan Gökdemir, öğrenci, öğretmen ve velilere lokma ikram ederek anlamlı bir etkinlikte bulundu.
Renkli görüntülere sahne olan Lokma etkinliğine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gökmen Güler, Okul Müdürü M. Mustafa Aksu, Hüseyin Erol başkanlığındaki MHP İlçe yöneticileri, Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem ile okula adı verilen Şehit Bahadır Tayfur’un babası Ayhan Tayfur, öğrenci, öğretmenler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.
“Bir lokma, bin lezzet” sloganıyla Karacabey halkına kaliteli hizmet vermeyi amaç edindiklerini belirten Lokma Dünyası İşletme Sahibi Selcan Gökdemir, “Pazaryeri’ndeki Duman Sitesi altındaki Lokma Dünyası İşletmemiz, siz değerli Karacabeylileri misafir etme zevkini paylaşmak, bir şükre ortak olmak, bir lokma ikramda bulunmanız için bir mekan yaratmak amacıyla kurulmuştur. Hizmete odaklı işletmemizde sizleri hep bekliyor, sizlerle birlikte soframızı, lokmamızı paylaşmak ve ikram etmek istiyoruz. Kalitenin, lezzetin ve de güler yüzün adresi Lokma Dünyası, siz değerli Karacabey halkının, hayırlara vesile olması dileğiyle cemiyetlerinizde, mevlitlerinizde, hayırlarınızda, kandil günlerinizde, özel toplantılarınızda, açılışlarınızda, sosyal etkinliklerinizde, Ramazan ve İftar sofralarınızda geleneksel lezzetimiz olan lokmalarımızla yanınızda. Kendi profesyonel ekibimiz ile birlikte el değmeden otomatik makinalarla hazırlanan tuzlusu ile tatlısıyla özel günlerde sofraların eksilmeyen lezzeti lokma artık sizlerle… Tatlı şerbetle servis edilen Saray Lokma ve İzmir Halka Lokma’nın yanı sıra pişi de denilen tuzlu lokmalarımızla hizmete hazırız.
Ayrıca hem görüntüsü, hem de lezzetiyle 7’den 77’ye herkesin damak zevkine hitap eden lokmalarımızı Salı ve Cuma günleri Pazaryeri’ndeki Duman Sitesi altındaki işletmemizde satışa da sunacağız. Etkinlik veya cemiyetlerde lokma döktürmek isteyen müşterilerimiz Alo Sipariş Hattı’mız 0532 064 84 37 numaralı telefondan sipariş verebilirler” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.