Lig Heyeti’den sportif etkinlikler

Lig Heyeti’den sportif etkinlikler
Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti Sekreterliği’nin düzenlediği Voleybol, Satranç ve Masa Tenisi Turnuvalarında dereceye girenler belli oldu.
Lig Heyeti Sekreterliği, “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle düzenlediği “Öğretmenler Voleybol Turnuvası”nda Karacabey Lisesi şampiyon olurken, Cumhuriyet İlköğretim Okulu ikinci ve Ömer Matlı İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.
Satranç Turnuvasında ise Mübin Temiz birinci olurken, Aydın Yıldırım ikinci ve Adem Polat ise üçüncülükle yetindi. Son olarak düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasında Adem Polat şampiyon oldu. İkinciliği Mehmet Akif Turhan elde ederken, Vedat Sümer de üçüncü oldu.
İlçe Lig Heyeti Sekteri Yakup Özden, kısa sürede gerçekleştirilen sportif etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür etti. En iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Özden, “Göreve geldiğimiz günden bu yana elimizden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalıştık. Hatalarımız da olmuştur. Ancak iyi niyetli çalıştığımızı belirtmek isterim. Etkinliklerimize katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sportif alandaki çalışmaları sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.