Liderimiz yenilgi nedir bilmiyor!

Bursa Süper Amatör Lig lideri temsilcimiz Karacabey Belediyespor, fırtına gibi esmeye devam ediyor. BAL Ligi hedefi doğrultusunda şampiyonluğa odaklanan Belediyespor, geçtiğimiz Pazar günü konuk ettiği Orhangazi temsilcisi Yeniköy Gençlerbirliği’ni de 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Karşılaşmanın en dikkat çeken yönü ise, M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda seyirci rekoru kırılmasıydı. Karacabey Crazy Grubu önderliğinde stadı dolduran yaklaşık 5 bin taraftar, şampiyonluğa kilitlenmiş Belediyespor’a “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” mesajı verdi.
Karacabey Belediyespor, Süper Amatör Lig A Grubu 19. hafta maçında konuk ettiği Orhangazi Yeniköy Gençlerbirliği’ni Abdullah’ın ikinci yarıda kaydettiği gollerle 2-0 yendi ve liderliğini sürdürdü. Karşılaşmaya Belediyespor’un galibiyeti kadar Crazy Grubu önderliğindeki taraftar da damga vurdu. M. Fehmi Gerçeker Stadı’na tarihi günlerinden birini yaşatan yaklaşık 5 bin taraftar, şampiyonluk yolundaki Karacabey Belediyespor’a, “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” mesajını verdi. Öte yandan taraftarlar, Karacabey Crazy Grubu’nun kurucusu merhum İsmail Çalışkan’ı (Kasnak İsmail) da pankart açarak unutmadı.
Maç sonrası büyük bir coşku yaşayan taraftarlar, Ali Özkan başkanlığındaki Belediyespor yönetimi, teknik kadro ve futbolculara yönelik sevgi gösterisinde bulundu. Karacabey Belediyespor yönetimi de, kendilerine büyük destek veren taraftarlara teşekkür etti. Yönetimden yapılan açıklamada, “Orhangazi Yeniköy Gençlerbirliği maçında tribünleri hınca hınç doldurarak yaklaşık 5 bin kişilik seyirci rekoru kıran taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler eder, bu durumun oluşmasında pay sahibi olan Karacabey Crazy Grubu’na şükranlarımızı sunarız. İyi ki varsınız. Birlikte daha nice güzel günlere.” denildi.
Belediyespor’dan ‘Vergi’ pankartı
Karacabey Belediyesporlu futbolcular, Yeniköyspor maçı öncesinde anlamlı bir pankartla sahaya çıktı. Dün başlayan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincine dikkat çeken futbolcular, “Vergi Kalkınmanın Temelidir” pankartıyla anlamlı bir mesaj gönderdi. Belediyesporlu futbolcuların bu davranışı taraftarlardan da büyük alkış aldı.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda son 3 haftaya girilirken, bu hafta oynanan maçlarda alınan skorlar ile önümüzdeki haftanın maç programı şu şekilde oluştu:
ŞÜKRANİYESPOR – H.DİKKALDIRIMSPOR: 3-0 (HÜKMEN), HAMİTLERSPOR – 19 MAYIS GENÇLİK: 2-1, MİLLET MAHALLESİSPOR – BURGAZSPOR: 0-0, KARACABEY BELEDİYESPOR – YENİKÖYSPOR: 2-0, KARADENİZ GÜVENSPOR – İZNİKSPOR: 1-1, EMEKSPOR – ÇOTANAKSPOR: 3-1
20. Hafta Programı: EMEKSPOR – KARACABEY BELEDİYESPOR, YENİKÖYSPOR – MİLLET MAHALLESİSPOR, BURGAZSPOR – HAMİTLERSPOR, 19 MAYIS GENÇLİK – ŞÜKRANİYESPOR, H. DİKKALDIRIMSPOR – KARADENİZ GÜVENSPOR, ÇOTANAKSPOR – İZNİKSPOR.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.