Başkan Özkan: “Halka hizmet hakka hizmettir”

*’Mobil Başkan Ali Özkan’ sloganı ile vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine tüm hızıyla devam eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, son olarak Fatih Camii’nde gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarında; ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ felsefesi ana şiarımızdır diyerek, ”Halka hizmet bizim için lütuf değil ibadettir” şeklinde konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından hayata geçirilen ve ilk günden itibaren vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinlikleri, merkez ve kırsal mahallelerde yoğun katılım ile devam ederken, etkinliklerin sonuncusu, geçtiğimiz Cuma sabahı Fatih Camii’nde gerçekleşti.

‘Mobil Başkan Ali Özkan’ sloganı ile vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ etkinliklerine tüm hızıyla devam eden Belediye Başkanı Ali Özkan, Fatih Camii’nde gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarının son halkasında, ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ felsefesi ana şiarımızdır diyerek, “Halka hizmet bizim için lütuf değil ibadettir” diye konuştu.
“Halkımızla güçlü bir iletişim kurduk”
Fatih Camii’nde gerçekleştirilen vatandaş buluşmalarında konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan; “Makamında oturan değil; sorunları yerinde, vatandaşlarla istişare eden, vatandaşı ile kucaklaşan, dertleri ile hemhal olan başkan olacağımızı dile getirmiştik. Şimdiye kadar çeşitli vesilelerle halkımızla güçlü bir iletişim kurduk. Halka hizmetin, hakka hizmet olduğunu ana şiar kabul etmiş bir neslin temsilcileri olarak, bu buluşmaları bir lütuf olarak addetmiyor; ibadet ve fırsat olarak bilip, bununla gurur duyuyoruz” dedi.
Buluşmalara hayırseverlerin desteği sürüyor
Öte yandan etkinliklerde dağıtılan çorbaların sponsorluğunu, ‘Vatan Sevdalıları Platformu’ üyelerinden Ayhan Uz üstlenirken, bu anlamlı hareket kutsal dinimizin emri olan yardımlaşma ve hayır işleri konusunda, Karacabeylilerin gösterdiği duyarlılığın güzel bir kanıtı oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.