Leventoğlu, Koton’u Karacabeylilerle buluşturdu

Karacabey’de 40 yıllık ticari tecrübesiyle mobilya, beyaz eşya ve iletişim hizmetlerinin ardından giyim (tekstil) sektörüne de giren Leventoğlu’nun Koton Mağazası, önceki gün düzenlenen görkemli törenle birlikte hizmete açıldı.
Rungupaşa Mahallesi 75 Sokak Yeni Kızılay İş Merkezi’nde hizmete giren Leventoğlu Koton Mağazası’nın açılışında güne özel indirim nedeniyle adeta izdiham yaşandı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan İşletme Sahibi İhsan Leventoğlu, 40 yıllık ticari tecrübeleriyle Karacabey’e hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti. İhsan Leventoğlu, “Mobilya, halı, beyaz eşya ve iletişimin ardından tekstil sektöründe de Karacabey’e hizmet vermekten çok mutluyuz. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Yeni işletmenin Karacabey’e hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Ali Özkan ise, 40 yıllık ticari tecrübeyle ilçede önemli işlere imza atan Leventoğlu ailesine bundan sonraki iş yaşamlarında da başarı diledi.
İmam Hatip Erhan Öktem’in duaları eşliğinde Belediye Başkanı Ali Özkan, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol, CHP İlçe Başkanı Murat Tanrıverdi, siyasiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve İşletme Sahibi İhsan Leventoğlu’nun birlikte kurdelasını kestiği Koton Mağazası açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.
Birbirinden güzel Koton ürünlerini Karacabeylilerle buluşturan Leventoğlu, açılış gününe özel indirimlerle de ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.